Beurzen

Van Os-Sonnevelt publiceert catalogus 4.0

​Bij Van Os-Sonnevelt in Londerzeelis de gloednieuwe catalogus 4.0 van de persen gerold, goed voor 105 pagina’s met beursmeubilair. Het afgelopen jaar werd fors geïnvesteerd in nieuwe modellen en die moesten allemaal een plaatsje krijgen in het nieuwe drukwerk.

Hoewel de papieren catalogus ondertussen allang voorbijgestoken is door de online catalogus, blijft die van waarde zegt zaakvoerder Gerard van Os.“Zelfs bij jongere klanten horen we regelmatig de vraag naar een gedrukte catalogus. Door een papieren catalogus bladeren en bij toeval meubelen ontdekken die perfect in je ontwerp passen werkt vaak beter dan een uitgebreide query op de website. En ook in de rush van een beurs-in-opbouw is een gedrukte catalogus veruit het handigste instrument om snel nog een missend meubelstuk te vinden.”

Georganiseerd op kleur

Ondanks de inspanningen om de papieren catalogus zo compact mogelijk te maken, is het met 105 pagina’s én een prijslijst van 84 pagina’s toch een lijvige publicatie geworden.

Gerard van Os: “Voor het eerst hebben we ons volledige verhuuraanbod georganiseerd op basis van de kleur van de artikelen. Standontwerpers creëren een bepaalde sfeer en willen die sfeer ook doortrekken in het meubilair. En dat lukt net iets makkelijker wanneer alle spullen in eenzelfde kleurregister bij elkaar staan.”

De nieuwe catalogus en prijslijst zijn op de website van Van Os-Sonnevelt beschikbaar als downloadbare en als bladerbare pdf-bestanden. Wie graag een papieren exemplaar in huis haalt, kan onder het tabblad Contact een gratis exemplaar bestellen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief