Beurzen

Vier standbouwbedrijven bundelen krachten in Stand4all Expopartners

Stand4All logo met logo's samenwerkende partners

Brandt + Fernhout, Dehullu, Standbouw Prins Design en Standcraft bundelen voortaan hun krachten in Stand4all Expopartners. Deze standbouwbedrijven zijn in 2021 gestart met het onderzoeken van mogelijkheden om elkaar te ondersteunen, met als doel hun klanten beter en efficiënter van dienst te kunnen zijn. Als belangrijke mijlpaal in hun groeiende samenwerking hebben zij op 18 juli de gezamenlijke website www.stand4all.nl gelanceerd.

Onnodig inefficiënt

Het initiatief voor deze bijzondere samenwerking is genomen door Brandt + Fernhout. Directeur Laurens Bos: “Als standbouwbedrijven hebben we vaak de neiging om ons op ons eigen ‘eilandje’ te begeven. Het is onnodig inefficiënt als twee halflege vrachtwagens naar Zürich rijden om daar relatief kleine beursstands te bouwen. Om dit probleem op te lossen, werken we momenteel aan een gezamenlijke beursagenda. Op deze manier kunnen we zien welke van onze partners al aanwezig zijn op een beurslocatie, waardoor we bijvoorbeeld transport en mankracht kunnen combineren. Deze aanpak komt niet alleen ons ten goede, maar is het ook een fantastische manier om onze klanten optimaal, kosten efficiënt en zo duurzaam mogelijk te kunnen blijven helpen.”

Kennis en capaciteit delen

De vier bedrijven, elk met hun eigen expertise en ervaring, delen kennis en capaciteit op diverse gebieden, waaronder productie, design, leveranciers en transport. Hoewel ze onderling verschillen, hebben ze veel gemeenschappelijke kenmerken die de basis vormen voor hun succesvolle samenwerking. Het is niet uitgesloten dat  in de toekomst andere bedrijven zich bij het samenwerkingsverband kunnen aansluiten. Maar vooralsnog is er bewust gekozen om eerst meer ervaring op te doen en de samenwerkingsvorm verder te optimaliseren.

Stand4all Expopartners

Stand4all Expopartners is vastberaden om de standaard te zetten op het gebied van standbouw en evenementenondersteuning. Door de krachten te bundelen en elkaars sterke punten te benutten, streven zij ernaar om hun klanten de hoogste kwaliteit en meest innovatieve oplossingen te bieden, onder meer op het gebied van duurzaamheid.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief