Beurzen

VNU Exhibitions neemt Marqit over

VNU Exhibitions Europe heeft per 1 juli 2013 het in Den Haag gevestigde Marqit overgenomen. Marqit is marktleider in de Benelux op het gebied van online leadgeneratie in met name de IT-markt, met een partnernetwerk dat dagelijks meer dan tweehonderdduizend zakelijke beslissers bereikt.VNU Exhibitions is bezig zich te ontwikkelen tot een marketingpartner die 365 dagen per jaar offline en online leads aan haar klanten uitlevert. Na de eerdere overname van Quel Business Information afgelopen januari is de overname van Marqit volgens John van der Valk, directeur Beurzen & Cross Media bij VNU Exhibitions Europe, een belangrijke en logische volgende stap.

Van der Valk: "We werken al enige jaren intensief samen met Marqit, met name rond onze Nederlandse en Belgische ICT beurzen als Infosecurity, Storage Expo en het Tooling Event. Met de overname van zowel Quel Business Information als Marqit hebben we cruciale stappen gezet om snel aan de toenemende vraag vanuit de markt naar offline én online leads te voldoen."

Marqit blijft als zelfstandige onderneming in Den Haag gevestigd. De huidige managing director, Roderick Wijsmuller, blijft aan als directeur. Wijsmuller: "Wij kennen VNU Exhibitions al jaren. Samen bieden we succesvolle marketingconcepten aan IT-leveranciers. Wij zoeken groei binnen en buiten het IT-segment en VNU Exhibitions is daarvoor de aangewezen partner." Ook Jordi van Herk, mede-oprichter van Marqit, blijft betrokken bij Marqit en het IT-portfolio van VNU Exhibitions.

Vanuit VNU Exhibitions Europe heeft Bart Strijker de opdracht gekregen om de samenwerking met Marqit en het IT-portfolio verder te intensiveren en online posities te verwerven binnen de IT-verticals in de markten Zorg, Overheid, Onderwijs en Logistiek. Tevens wordt voor al deze beurzen ExpoRoute uitgerold, een matching tool die bekroond is met een UFI Award. Met ExpoRoute kunnen beursbezoekers zich optimaal voorbereiden op een bezoek via een online exposantencatalogus, een uitgebreide whitepaper library en een tool die op basis van interessegebieden exposanten aan bezoekers koppelt.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief